Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenrotterdam.nl


  Paragnostenlijn voor online hulp van paragnosten uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Pearl
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Parl, wanneer kom je terug op de lijn? Ik had je heel graag nog eens willen spreken, veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Liefste Pearl, wanneer kom je terug op de lijn?
Jij bent zo een Top medium. Zo eerlijk,, zuiver en accuraat. Ik had je zo graag nog eens willen spreken. Jij hebt het altijd tot het rechte eind.
Heel veel Liefs xxxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Kom terug. pearl.




Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Pearl, wanneer kom je terug op de lijn.




Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Excuses dat mijn telefoon plots uitviel en de lijn verbrak. Ik vond het fijn te horen en was wat ook een ander medium al had aangeven. Nog even volhouden, dat contact dat ligt er. Daarna ziet het er ook positief uit. Dank je wel. Ik hoop zo dat jullie gelijk krijgen.




Ervaring van N met paragnost Pearl   Ervaring van N met paragnost Pearl   Ervaring van N geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Pearl, wat ben jij een topper zeg. Voorspellingen komen namelijk langzamerhand uit. Mijn geduldheid wordt beloond. Keer op keer vind ik het erg fijn om je te bellen, om te praten over allerlei onderwerpen. Ze weet echt waar ze over praat en houd je niet onnodig aan de lijn. Je bent een aanrader. Gr FF.




Ervaring van FF met paragnost Pearl   Ervaring van FF met paragnost Pearl   Ervaring van FF geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve lieve Pearl
Wat hebben we gelachen en wat ben ik je dankbaar daarvoor. Heb je vaker gebeld om advies en je raakt mij door je oprechtheid en eerlijke kijk op zaken. Ik ga zoals je zei voor mijzelf kiezen. Daar is het nu de tijd voor. De rest komt daarna. Eerst mijzelf terugvinden. Vorige keerhad je gelijk gehad en dat zal nu ook wel zo zijn. Ik heb er alle vertroiwen in. Bel je graag weer eens terug. Je geeft mij echt energie. Veel liefs vrouw die graag haar scheiding wilt.




Ervaring van Angie met paragnost Pearl   Ervaring van Angie met paragnost Pearl   Ervaring van Angie geplaatst op 21 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Hi Pearl, vandaag jou gesproken en ben benieuwd of alles gaat lopen zoals je het zag( stiekem hoop ik dat nog goed gaat komen). ik viel weg dus ik ga je nog terugbellen om te vragen wat ik er precies mee moet doen.




Ervaring van Sedaf met paragnost Pearl   Ervaring van Sedaf met paragnost Pearl   Ervaring van Sedaf geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  NA MAANDEN HAD ZE GELIJK. ZE BLEEF VOL HOUDEN DAT HET TERUG GOED KWAM. EDDY.




Ervaring van EDUARD met paragnost Pearl   Ervaring van EDUARD met paragnost Pearl   Ervaring van EDUARD geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve Pearl ik spreek je zowat dagelijks en telkens vind ik het weer jammer dat mijn tegoed op is:). heerlijk om met je te praten en telkens komen zaken uit. Dank je voor je openheid en wijze levenslessen. Elk gesprek is voor mij waardevol en beschouw je als mijn maatje. Hoop je nog lang op deze lijn te mogen kunnen spreken. Warme knuffel SS.




Ervaring van Ss met paragnost Pearl   Ervaring van Ss met paragnost Pearl   Ervaring van Ss geplaatst op 17 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Pearl is een echte steun voor me. Dank hiervoor. Hoop op een positief 2018.




Ervaring van Katrien met paragnost Pearl   Ervaring van Katrien met paragnost Pearl   Ervaring van Katrien geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Dank u wel voor het fijne gesprek. Op naar 2018. u hebt mij duidelijkheid gegeven in de situatie waar ik in zit .Veel dank van Donald.




Ervaring van Donald met paragnost Pearl   Ervaring van Donald met paragnost Pearl   Ervaring van Donald geplaatst op 29 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Dank je wel voor je bijzondere consult. daar heb ik echt wat aan, dank. Liefs, Angel. Prettige feesten.




Ervaring van Angel met paragnost Pearl   Ervaring van Angel met paragnost Pearl   Ervaring van Angel geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Pearl is heel goed. Middels de kaarten kan ze haarfijn duiden. Knap.
En ze is fijn om mee te spreken. Geeft ook echt antwoord op je vraag, en probeert snel en duidelijk te zijn.
En eerlijk.




Ervaring van Karin met paragnost Pearl   Ervaring van Karin met paragnost Pearl   Ervaring van Karin geplaatst op 2 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Pearl ik had je beloofd dat ik een getuigenis zal schrijven. Heb je paar dagen geleden gesproken en ik hoor je woorden nog steeds in mijn hoofd. Alles klopte en je doorloopt zo goed je stappen. Heel duidelijk en eerlijk ben je. Het contact is er weer en zoals je zei de dynamic is terug aanwezig. Nu hopen op je andere voorspellingen. Lieverd super bedankt bel je zeker weten nogmaals.




Ervaring van Elza met paragnost Pearl   Ervaring van Elza met paragnost Pearl   Ervaring van Elza geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  lieve Pearl,ik ben zo blij u te leren kennen.je bent er altijd klop op.wat ben ik blij met jou. Hoop je snel weer te bellen. Emma.




Ervaring van Emma met paragnost Pearl   Ervaring van Emma met paragnost Pearl   Ervaring van Emma geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Vanmorgen erg lang met Pearl gesproken en zij wist zoveel details te vertellen zonder dat ik ook maar iets gezegd had. Zij zegt wat zij ziet, positief en ook negatief en zo hoort het ook: geen gedraai om de pot heen, geen tijdrekkerij en geen uithoorsessies. Vandaag is 1 voorspelling reeds uitgekomen.
Ik bel je over een paar maanden weer voor een update.
Bedankt voor het zeer aangename consult.

Groetjes van een tevreden beller.




Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem met paragnost Pearl   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve Pearl ben zo zo blij met je consult. Heb in alle rust en eerlijkheid mogen ontvangen wat je zag voor mij. Heb je al een paar keer gebeld en je weet direct dat ik het ben en vraagt belangstellend hoe de situatie is. Je voorspellingen komen zelf eerder uit. Heb er al 3 mogen zien uitkomen. Ben heel blij met je en ik raad iedereen om jou te bellen voor raad en inzichten. Liefs mimi met haar grote liefde.




Ervaring van Mimi met paragnost Pearl   Ervaring van Mimi met paragnost Pearl   Ervaring van Mimi geplaatst op 6 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Bedankt, Parel, je zag heel veel. je zag de waarheid. Als het zover is, laat ik het je weten. Je bent een heel lieve, geduldige dame. Groetjes gaby.




Ervaring van Gaby met paragnost Pearl   Ervaring van Gaby met paragnost Pearl   Ervaring van Gaby geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Eerlijk is eerlijk je hebt mij een fantastisch consult gegeven over die baan die je zag komen voor mij., en de rest is ook heel positief dus als jij in alles gelijk krijgt ben ik een blij man. Al met al top. Pearl ga zo door want je doet het echt goed. We gaan nog veel getuigenissen over jou lezen.




Ervaring van Guillermo met paragnost Pearl   Ervaring van Guillermo met paragnost Pearl   Ervaring van Guillermo geplaatst op 24 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  ben zo gelukkig jou gesproken te hebben. dankjewel voor je hulp .
Ik bel je weer .
Groet van Gerrit .




Ervaring van Gerrit met paragnost Pearl   Ervaring van Gerrit met paragnost Pearl   Ervaring van Gerrit geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Hoi Pearl, heb je 2 x gesproken en ongelooflijk alles klopte wat je vertelde. Zelfs de dingen die je voorspeld hebt zijn er sommige al van uit gekomen. Liefs een tevreden persoon.




Ervaring van Yasmin met paragnost Pearl   Ervaring van Yasmin met paragnost Pearl   Ervaring van Yasmin geplaatst op 18 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve Pearl

Ik ben zo blij met je.
Je geef me rust en vertrouwen. je bent een schat . Ik bedank je voor je eerlijkheid.




Ervaring van Leentje met paragnost Pearl   Ervaring van Leentje met paragnost Pearl   Ervaring van Leentje geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Dank je wel lieve Pearl, ik belde je vandaag en je hebt me goed geholpen. Je zag gelijk de blokkade en ik herkende alles. Ik bel je zeker vaker op.




Ervaring van Jaj met paragnost Pearl   Ervaring van Jaj met paragnost Pearl   Ervaring van Jaj geplaatst op 13 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Alles wat je in augustus schreef is uitgekomen. Heel knap. Hoop dat je snel weer eens online bent.




Ervaring van Do met paragnost Pearl   Ervaring van Do met paragnost Pearl   Ervaring van Do geplaatst op 9 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Hallo Pearl,heb zojuist met jou gebeld en wat ben jij goed zeg. Ik hoefde niks te zeggen,jij begon te vertellen en het klopte zo goed allemaal echt onvoorstelbaar,het verdriet de pijn enz.jij wist alles. Lieve Pearl je bent geweldig. Grt. Van iemand .




Ervaring van Zojuist gebeld met paragnost Pearl   Ervaring van Zojuist gebeld met paragnost Pearl   Ervaring van Zojuist gebeld geplaatst op 15 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve Pearl. Wat een prachtige reading. Heel vlot en accuraat vanaf de eerste zin. Alles werd aangekaart wat u zag. En het klopt. Ik hoefde niets te vertellen. Sterren te weinig voor een fan. Bel Pearl. Dank u wel en tot heel gauw. Xxxx.




Ervaring van BN met paragnost Pearl   Ervaring van BN met paragnost Pearl   Ervaring van BN geplaatst op 14 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve pearl
Wil je bedanken voor je mooie eerlijke Reading .je kon heel veel uit halen zonder dat er iets gezegd was . dat vind ik heel fijn dus ik raad je zeker aan eerlijk en betrouwbaar medium . rechtuit dus mensen wil je da juiste voorspelling krijgen bel deze lieverd .
Dikke knuffel Nikkie x.




Ervaring van Nikkie met paragnost Pearl   Ervaring van Nikkie met paragnost Pearl   Ervaring van Nikkie geplaatst op 9 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  vandaag met pearl gesproken ik heb zoveel meduims gebeld maar wat zij zei was los erop. ik heb niet veel moeten zeggen ze wist percies alles van mij voor mij hoor je bij de top. en zo eerlijk dat is belangerijk dan te staan liegen ze is rechtuit ik houw je op de hoogte lieve pearl .groetjes naema.




Ervaring van naema met paragnost Pearl   Ervaring van naema met paragnost Pearl   Ervaring van naema geplaatst op 9 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  Lieve Pearl,

Dank je wel voor het verhelderende gesprek daarstraks. Je sloeg gelijk spijkers met koppen. Je haalde alles zelf uit de kaarten zonder dat ik iets van te voren diende te vertellen, knap van je hoor ;) .
Je hoort me zeker weer.




Ervaring van Merel met paragnost Pearl   Ervaring van Merel met paragnost Pearl   Ervaring van Merel geplaatst op 25 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden