Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenrotterdam.nl


  Paragnostenlijn voor online hulp van paragnosten uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze paragnosten uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.




Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Ook ik ben zo'n persoon die Donna heeft geraadpleegd om te vragen of ik en mijn ex weer terug samen komen. Volgens Donna gaat dat gebeuren in de toekomst. Het zou nog even kunnen duren, maar zeker geen maanden en maanden of jaren en jaren. Ik ga het hier zeker laten weten als het zover is, of als er positieve veranderingen plaatsvinden.

In elk geval heel erg bedankt voor het meekijken met mij Donna :) <3.




Ervaring van Stephanie met paragnost Donna   Ervaring van Stephanie met paragnost Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, je bent de beste. heb altijd fijne gesprekken met je. respect voor je .




Ervaring van Nathalie met paragnost Olga   Ervaring van Nathalie met paragnost Olga   Ervaring van Nathalie geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.




Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Hallo lieve John, jammer dat ik u geen e-mailconsults meer kan sturen, maar u heeft daar vast een goeie reden voor :). Ik wil u via deze weg in elk geval heel erg bedanken voor de consults die ik heb mogen ontvangen. Ze hebben me veel moed en kracht gegeven en ik ben dankbaar voor de steun die ik heb mogen krijgen van u. Helaas heeft M. nogsteeds geen contact opgenomen. Ik hoop dat dit alsnog snel te gebeuren staat en dan zal ik het hier ook zeker laten weten. Ik zie mezelf voor alsnog niet zo snel bellen haha :), maar zo kan ik u nog een beetje op de hoogte houden, mochten er veranderingen zijn. Ik koester uw mails en lees ze regelmatig na. Heel veel succes 'op de lijn' (zoals mensen dat altijd zo mooi zeggen) en heel veel liefs van mij.




Ervaring van Stephanie met paragnost John   Ervaring van Stephanie met paragnost John   Ervaring van Stephanie geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Dankjewel lieve Bo voor de e-mailconsults. Ik ben benieuwd of het gaat kloppen wat u ziet in de kaartjes :). Ik hoop het. Dat ziet er heel hoopvol uit. Ik zal het zeker laten weten. Ik heb weer een nieuwe naar u gestuurd ;) Tot snel en liefs, Stephanie.




Ervaring van Stephanie met paragnost Bo   Ervaring van Stephanie met paragnost Bo   Ervaring van Stephanie geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Jij hebt inderdaad een gave. Er zitten hier een paar op de lijn die niet op de lijn zouden moeten zitten, mijn ervaring. Maar jij bent absoluut het bellen waard.




Ervaring van net met paragnost Niamh   Ervaring van net met paragnost Niamh   Ervaring van net geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieve Micha,
Bizar hoeveel je uit 1 foto kon halen over zowel mij als de persoon die op de foto stond. Ik stond er zelf niet eens op. Ik was echt bloooown away van de hoeveelheid details die je gegeven hebt op basis van de meest minimale informatie die ik aan je gegeven heb. Nu al een enorme steun voor mij geweest. Ik ben enorm benieuwd of je mooie voorspellingen uit gaan komen. :-).




Ervaring van Stephanie met paragnost Micha   Ervaring van Stephanie met paragnost Micha   Ervaring van Stephanie geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, ik belde jou voor het eerst, jij hebt mij zonder vragen te stellen mijn hele situatie en dat van hem voorspeld. 1 dag later komen 2 voorspellingen uit enjaa er is vakantie gepland met hem. Jij bent de beste medium waawh ik sta versteld hiervan. Ik weet dat jij een aanrader bent. Je bent SUPER TOPPER. Dankje meis, heb erg veel bewondering voor JOU. NU op nr de volgende voorspellingen. Tot gauw dikke kus Joy (water en steen).




Ervaring van Joy met paragnost Cassandra   Ervaring van Joy met paragnost Cassandra   Ervaring van Joy geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ik wilde even doorgeven, dat hij de kerstballen niet had en heeft. Ik geef het ook op. Maar ik vind je een geweldige paragnoste.




Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Het is uitgekomen. Als ik het even niet meer zie zitten, bel ik je terug. Jij verdient waardering.




Ervaring van Josine met paragnost Rika   Ervaring van Josine met paragnost Rika   Ervaring van Josine geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Steeds weer zit je er op. tik heb je goede raad opgevolgd. Anton.




Ervaring van Anton met paragnost Anne   Ervaring van Anton met paragnost Anne   Ervaring van Anton geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Pearl
  Ervaring met paragnost Pearl
  lieve Pearl,ik ben zo blij u te leren kennen.je bent er altijd klop op.wat ben ik blij met jou. Hoop je snel weer te bellen. Emma.




Ervaring van Emma met paragnost Pearl   Ervaring van Emma met paragnost Pearl   Ervaring van Emma geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Nu in augustus is alles inderdaad uitgekomen. Ook erg leuk om mee te praten.

Enorm bedankt.




Ervaring van Marijke met paragnost Jeannet   Ervaring van Marijke met paragnost Jeannet   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Bedankt voor je steun . Tot nu toe zijn al haar voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van Ludo met paragnost Derya   Ervaring van Ludo met paragnost Derya   Ervaring van Ludo geplaatst op 29 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Anne is eerlijk en helder. Ik vind haar een top paragnoste. Klopt ook allemaal.

zal je zekers weer terug bellen .

heel veel liefs Van Rachel.




Ervaring van Rachel met paragnost Anne   Ervaring van Rachel met paragnost Anne   Ervaring van Rachel geplaatst op 22 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Een geweldig gesprek. Er gebeurde iets met me door je reading. Mooie inzichten, bedankt.




Ervaring van Bert met paragnost Yuorah   Ervaring van Bert met paragnost Yuorah   Ervaring van Bert geplaatst op 15 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Bedankt voor je steun .Ik zal je in de toekomst zeker weer contacteren. Lieve Groet. Lina.




Ervaring van Lina met paragnost Rika   Ervaring van Lina met paragnost Rika   Ervaring van Lina geplaatst op 8 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Wat een invoelingsvermogen heb jij. Heel mooi, dank voor het mooie consult. U hoort zeker nog van me.




Ervaring van Sara met paragnost Olga   Ervaring van Sara met paragnost Olga   Ervaring van Sara geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  U vertelde me dingen die niemand weet. Dingen uit het verleden.
bedankt en tot horens.
liefs G.




Ervaring van G met paragnost Karlien   Ervaring van G met paragnost Karlien   Ervaring van G geplaatst op 22 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Prachtig consult. Goede waarnemingen. je bent een goed paragnoste.
Bedankt.




Ervaring van Kim met paragnost Rika   Ervaring van Kim met paragnost Rika   Ervaring van Kim geplaatst op 15 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  dank je voor je steun en geduld. Je bent heel goed . bedankt daarvoor lieve groeten , Kate.




Ervaring van Kate met paragnost Sarah   Ervaring van Kate met paragnost Sarah   Ervaring van Kate geplaatst op 8 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Tancy, heldere adviezen. Ik volg je advies op. Ik bel je over een paar weken terug.
Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Tancy   Ervaring van M met paragnost Tancy   Ervaring van M geplaatst op 30 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah , wat een wijze woorden .Jij bent zeker een aanrader. Tot gauw.




Ervaring van Marijke met paragnost Yuorah   Ervaring van Marijke met paragnost Yuorah   Ervaring van Marijke geplaatst op 25 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Iedere keer dat ik u bel voel ik mij beter. Dankzij u heb ik rust gekregen. Ella.




Ervaring van Ella met paragnost Karine   Ervaring van Ella met paragnost Karine   Ervaring van Ella geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kathleen
  Ervaring met paragnost Kathleen
  Dank voor al je wijze adviezen.
Je bent een topper . Groetjes Tanja.




Ervaring van Tanja met paragnost Kathleen   Ervaring van Tanja met paragnost Kathleen   Ervaring van Tanja geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ik vond het een zeer goed gesprek. Ik wil je nog bellen. Groeten v Amie.




Ervaring van Amie met paragnost Yuorah   Ervaring van Amie met paragnost Yuorah   Ervaring van Amie geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Dank. Oprecht goed. Groeten uit Rotterdam.




Ervaring van Tessa met paragnost Desteny   Ervaring van Tessa met paragnost Desteny   Ervaring van Tessa geplaatst op 12 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve assandra. Je geeft me weer vertrouwen en moed om erin te geloven. Ik heb hier echt iets aan. Bel je weer. Marjolein.




Ervaring van Marjolein met paragnost Cassandra   Ervaring van Marjolein met paragnost Cassandra   Ervaring van Marjolein geplaatst op 8 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  een heel fijn gesprek gevoerd. heel duidelijke uitleg.
Vanessa.




Ervaring van Vanessa met paragnost Tancy   Ervaring van Vanessa met paragnost Tancy   Ervaring van Vanessa geplaatst op 5 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, ik ga je zeker nog contacteren. Je bent zuiver, goed en eerlijk. Hoe je alles zo kan zien Liefs van Miriam.




Ervaring van Miriam met paragnost Desteny   Ervaring van Miriam met paragnost Desteny   Ervaring van Miriam geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sita
  Ervaring met paragnost Sita
  Wens Sita te bedanken voor de mooie reading. Je zat ook juist qua tijd.




Ervaring van Catharina met paragnost Sita   Ervaring van Catharina met paragnost Sita   Ervaring van Catharina geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Heb veel energie aan dit gesprek overgehouden je weet wat je zegt. je bent zeker een aanrader. bedankt ,Merlijn.




Ervaring van Merlijn met paragnost Tancy   Ervaring van Merlijn met paragnost Tancy   Ervaring van Merlijn geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Lieve Anne,ik wil je bedanken voor je woorden. Deed me zo goed. Hoop echt dat alles mag uit komen van de andere voorspellingen.
dank , Jean.




Ervaring van Jean met paragnost Anne   Ervaring van Jean met paragnost Anne   Ervaring van Jean geplaatst op 20 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  beste L, even een berichtje van mij . Je voorspelling is uitgekomen en helemaal waar geworden. Heel erg bedankt hiervoor
Groetjes, Sophie.




Ervaring van Sophie met paragnost Lilith   Ervaring van Sophie met paragnost Lilith   Ervaring van Sophie geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

12
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden