Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenrotterdam.nl


  Paragnostenlijn voor online hulp van paragnosten uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Aurora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt




Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Aurora is in 1 woord GEWELDIG. Ze voelt uitstekend aan en komt met zeer wijs advies. Helpt je op weg en doet een stapje meer. Geen vraag of situatie is haar vreemd en ze is ontzettend liefdevol. Dankjewel en groetjes van M




Ervaring van Marcel met paragnost Aurora   Ervaring van Marcel met paragnost Aurora   Ervaring van Marcel geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Lieve Arora, wij hebben elkaar vanmorgen gesproken.
Wij hebben het over werk gehadů jij gaf aan dat Paarden kinderen coaching iets voor mij zou zijn.
Ik vertelde je een paar uur later dan ik stuite op een vacature, kindercoach met paarden. Dat was echt zo apart. Ik kreeg net een mail terug dat ik donderdag op gesprek mag komen ik ben ontzettend benieuwd.
Ik houd je op de hoogte. Het is echt bizar met die vacature. Dankjewel voor je Reading en je bent een topper.
Liefs Vanessa




Ervaring van Vanes met paragnost Aurora   Ervaring van Vanes met paragnost Aurora   Ervaring van Vanes geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Dank je wel, dat je mijn relatie met A niet veroordeeld. Voelde me helemaal op mijn gemak bij jou. Benieuwd of er nog reactie komt van A. Laat je dit weten. Liefs S.




Ervaring van Schorpioen met paragnost Aurora   Ervaring van Schorpioen met paragnost Aurora   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Je hebt zijn persoonlijkheid en verleden perfect beschreven zoals het is, alsof je hem zelf persoonlijk kent. Ja zo is hij inderdaad. En ik had u niks verteld over zijn moeder, maar ook zijn moeder wist u precies te beschrijven zoals zij is.
Nu weet ik wat ik het best kan doen, bedankt voor uw advies.

Ps. Ik kreeg een heel warm en positief gevoel van het gesprek met u. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Woow jij bent de beste hier op de lijn 1000%. helaas verbrak de verbinding maar bel je zeker snel weer. JE SLAAT DE SPIJKER OP ZIJN KOP!! Niet normaal hoe goed je bent .




Ervaring van Anoniempje met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniempje met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Wat een lieve dame is Aurora, ik kan haar iedereen aanraden. Echt een topper!




Ervaring van Arlette met paragnost Aurora   Ervaring van Arlette met paragnost Aurora   Ervaring van Arlette geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Wat fijn je gesproken te hebben en me het helder te vertellen zoals het is. Ik verlies zo de moed af en toe en je hebt me weer vertrouwen gegeven. Daardoor kan ik weer doorpakken. Dank je wel.




Ervaring van D. met paragnost Aurora   Ervaring van D. met paragnost Aurora   Ervaring van D. geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .




Ervaring van S met paragnost Aurora   Ervaring van S met paragnost Aurora   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Aurora, bedankt je was zeer verhelderend. Goede uitleg van de kaarten. Topper.




Ervaring van Che. met paragnost Aurora   Ervaring van Che. met paragnost Aurora   Ervaring van Che. geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Hoi Aurora, je had gelijk dat vandaag niet het moment was om het gesprek aan te gaan met J. Hij bleek super gestresst voor zijn optreden (en wie weet wat nog meer). Geeft me vertrouwen dat de rest van wat je zei ook klopt :).




Ervaring van Eameralda met paragnost Aurora   Ervaring van Eameralda met paragnost Aurora   Ervaring van Eameralda geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Aurora   Ervaring van Esmeralda met paragnost Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.




Ervaring van Diana met paragnost Aurora   Ervaring van Diana met paragnost Aurora   Ervaring van Diana geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Dank je wel voor je mooie legging.
bel je gauw terug. super.




Ervaring van Wendy met paragnost Aurora   Ervaring van Wendy met paragnost Aurora   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.




Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Aurora is geweldig. Zij is de persoon die jou echt vooruit helpt. Haar inzichten zijn heel precies. Ze voelt haarfijn aan wat jij als persoon nodig hebt. Ik ben haar heel erg dankbaar :-).




Ervaring van Laure met paragnost Aurora   Ervaring van Laure met paragnost Aurora   Ervaring van Laure geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.




Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie met paragnost Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden